Goede voornemens 2012

Het jaar 2012 wordt mijn jaar! Na twee afgeronde studies en jarenlange voorbereiding is het nu tijd om te gaan knallen. En jij kunt me daarbij helpen. Ik heb drie doelen gesteld en als je me bij één van die doelen actief ondersteunt ben ik je niet alleen heel dankbaar, er zit ook een leuk cadeautje voor je in.

Help me door dit bericht te delen met de share knop en/of maak het nog leuker door jouw goede voornemens hieronder te zetten als reply.

Mijn doelen voor 2012 zijn:

  1. Minimaal één item voor uitzending op televisie maken. Ken je iemand die televisie produceert of bij een omroep werkt? Dan kun je me helpen, door me voor te stellen. Bijvoorbeeld Labyrint, Tegenlicht, Keuringsdienst van Waarde, dat zijn programma’s die ik geweldig vindt.
  2. Meer fotograferen. Ken je iemand die gaat trouwen, een feest organiseert of gewoon een leuke portretfoto zou willen hebben? Dan wil ik graag voor ze werken. Ik heb net weer flink geïnvesteerd in fotografie en flitsapparatuur, dus het wordt mooi!
  3. Bekender worden. Ken je een journalist die een verhaal wil schrijven over een buitengewoon productieproces voor een documentaire, iemand die bij een distributeur werkt of iemand die voor een filmhuis programmeert? Dan wil ik graag met ze praten.
Breng ons in contact en ik doe de rest. Alle hints zijn welkom. Bel 075-7503913 of mail me of laat hieronder een reply achter. Iedereen een gelukkig 2012 gewenst!
Share/Bookmark